SÖK ÖVERSÄTTARE
Fritext
Översätter från
till


Intressemedlemskap

Personer som utexaminerats från översättarutbildning på högskolenivå kan beviljas intressemedlemskap. Kursintyg skall då uppvisas vid ansökningstillfället. Intressemedlemskap ger dock inte medlemmen tillgång till ÖC:s uppdragsförmedling eller en egen hemsida i ÖC:s portal. För detta krävs att medlemskapet uppgraderats i enlighet med ordinarie invalskriterier.

 

En intressemedlem betalar 150 kronor per år i medlemsavgift. Inträdesavgiften, som alla ordinarie medlemmar betalar, skjuts upp till den dag intressemedlemmen ansöker om ordinarie medlemskap.

 

I intressemedlemskapet ingår en prenumeration på vår tidskrift Med andra ord, inbjudningar till våra seminarier och kurser samt möjlighet att ringa kansliet för att få svar på frågor kring översättning, avtal och branschen generellt.

AKTUELLT
2017-06-21

Sommarstängt

ÖC-kansliet har stängt för sommaren och öppnar igen den 7 augusti. Då gäller våra vanliga öppet- och telefontider igen: måndagar och onsdagar 9-12. Vi önskar en riktigt skön sommar!

2017-06-19
Nytt nummer av Med andra ord!

 

 

Beställ och läs mer här.

2017-06-05
Bli intressemedlem!

Vi uppmuntrar alla översättare i början av sin bana att bli intressemedlemmar i Översättarcentrum. Du får inbjudningar till våra medlemskvällar, en prenumeration på tidskriften Med andra ord och möjlighet att delta i vårt mentorprogram. Läs mer här.